KEDVEZMÉNYEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

Jelen Szabályzat határozza meg a Nakedhome Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Alaprajzneked.hu) által üzemeltetett www.alaprajzneked.hu weboldalon (továbbiakban: Szolgáltatás) keresztül nyújtott szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos kedvezmények részletszabályait.

 

1. A kedvezmény időtartama

 

A kedvezmény az Alaprajzneked.hu által a www.alaprajzneked.hu weboldalon keresztül elérhető Szolgáltatások elérhetőségeinek idejéig áll fenn.

 

2. A kedvezmény igénybevételének feltétele

 

A kedvezmény feltétele az Alaprajzneked.hu Szolgáltatásának igénybevétele és az Alaprajzneked.hu által előre meghatározott kérdőív kitöltése és visszaküldése a Megrendelő által.

 

A kérdőív kitöltése már önmagában kedvezményre jogosítja fel a Megrendelőt.

 

3. A kedvezmény tartalma

 

A kedvezmény az Alaprajzneked.hu által nyújtott Szolgáltatás előfizetési díjához kapcsolódó, az Alaprajzneked.hu által meghatározott és a www.alaprajzneked.hu weboldalon feltüntetett százalékos kedvezmény.

 

4. A kedvezményt nyújtó adatai

 

Név: Nakedhome Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: H-1182 Budapest, Dráva u. 49.

Cégjegyzékszám: 01-09-466439

Adószám: 12123249-2-43

E-mail: info@alaprajzneked.hu

Web: www.nakedhome.hu

Szolgáltatás webhely: www.alaprajzneked.hu

Ügyvezető: Radnóthy Szabolcs

 

5. Adatkezelés

 

Az Alaprajzneked.hu a kedvezmény ideje során megismert személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek soha nem adja ki. Ennek érdekében megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja. Egyebekben pedig a Szolgáltatás során alkalmazandó Adatkezelési Szabályok az irányadóak, amelynek részletszabályai a www.alaprajzneked.hu weboldalon találhatóak meg.

 

6. A kedvezmény hatálya

 

Az Alaprajzneked.hu által nyújtott kedvezmény 2020. június 15. napjától hatályos.

KEDVEZMÉNY

Amennyiben a Megrendelés után kapott automatikus emailben található linken elérhető kérdőívben minden rátok vonatkozó kérdésre válaszoltok, úgy 

a szolgáltatás* végösszegéből 5% kedvezményt biztosítunk számotokra.

 

*kivétel SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

(más kedvezménnyel nem vonható össze)