top of page
 • HOGYAN ZAJLIK A TERVEZÉSI FOLYAMAT?
  1. MEGRENDELÉS Leadod a megrendelést a weboldalon. Ezt követően kitöltöd a válasz emailben kiküldött kérdőívünket. 2. TELEFONOS EGYEZTETÉS Legkésőbb 2 munkanapon belül felkeresünk telefonon, hogy leegyeztessük a projekt részleteit és a felmérési időpontot. Ezt követően küldünk egy emailt számodra, benne a díjbekérő számlával. 3. FIZETÉS Fizetést követően kiemegyünk felmérni az ingatlant. 4. FELMÉRÉS Amennyiben számlánkra beérkezett a szolgáltatás díjának összege, kimegyünk és felmérjük a teljes ingatlant és átbeszéljük az igényeidet. 5. ELSŐ ALAPRAJZI VERZIÓ Legkésőbb 10 munkanapon belül elküldjük az első terveket. 6. VISSZAJELZÉS Ezekre 5 munkanapod van reagálni. Amennyiben nem érkezik reakció lezártnak tekintjük a projketet. 7. VÉGLEGES VERZIÓ Legkésőbb 10 munkanapon belül elküldjük a végső terveket. Amennyiben minden megfelel az elvárásoknak lezárjuk a projektet.
 • VAN LEHETŐSÉG SZEMÉLYESEN EGYEZTETNI VELETEK?
  Két lehetőséged is van! A megrendelés után telefonon felvesszük veled a kapcsolatot a további lépések tisztázása érdekében, illetve a személyes helyszíni felmérés során is felteheted kérdéseidet.
 • MIKOR KELL FIZETNEM?
  A megrendelést követően kapni fogsz egy válasz e-mailt, azt követően pedig felkeresünk telefonon, hogy személyesen is egyeztessünk. Fizetned csak ezek után kell.
 • HOGYAN TUDOK NEM LAKÓINGATLANBÓL LAKÁST KIALAKÍTANI?
  Ha van egy pincéd, tetőtered vagy egyéb, gazdasági vagy üzleti rendeltetésű ingatlanod és szeretnél belőle lakást kialakítani, először egy építészmérnököt keress, aki a hatóságnál elintézi az átminősítést, utána jövünk mi!
 • MIT TEGYEK, HA BŐVÍTENI SZERETNÉM A HÁZAMAT?"
  Amennyiben a ház tömegét szeretnéd növelni, tehát tartószerkezetileg is hozzá kell nyúlni a házhoz, akkor először szükséged van egy építészmérnökre, aki elkészíti neked a szükséges terveket és végigviszi a hatóságnál az ügymenetet. Ha a hatósági döntés pozitív, az építész tervei alapján el tudjuk kezdeni az alaprajzi tervezést.
 • BUDAPESTEN KÍVÜL IS TERVEZTEK (VAN EGYÉB KÖLTSÉGE)?
  Igen. A vidéki kiszállások díjai a következők (megyékre bontva): 35.000 Ft – Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest megye (Budapesten kívül) 45.000 Ft – Fejér, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna, Veszprém megye 60.000 Ft – Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Győr-Moson-Sopron, Somogy megye 70.000 Ft – Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Zala megye Országhatáron túl egyedi ajánlatot adunk Ha a szállítási címnél megadod a tervezésre szánt ingatlan címét, ezt az összeget a rendszer automatikusan hozzáadja a végösszeghez (szállítási díj).
 • MI A NETTÓ ÉS BRUTTÓ ALAPTERÜLET KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉG?
  A nettó alapterület a helyiségek falak által közrefogott területe, míg a bruttó alapterületbe beleszámítanak az épületszerkezetek is (falak, falburkolatok, ajtók alatti területek. Az erkély, terasz és loggia nem számít bele egyik alapterületbe sem.
 • MI SZÁMÍT SZOBÁNAK?
  A nappali és az alvást, játszást, kikapcsolódást, sportolást és dolgozást kiszolgáló terek. Nem számít szobának a konyha, spejz, étkező, fürdő, WC, vizes helyiség, tároló, lépcső és garázs.
 • MÉG NEM ÉPÜLT MEG A HÁZ, AKKOR IS TUDTOK SEGÍTENI?"
  Persze! Kérd el az építésztől vagy a beruházótól a tervezett állapotot tartalmazó dwg / pdf fájlt és küldd el nekünk.
 • A SZOLGÁLTATÁS TARTALMAZ DIZÁJN TERVEZÉST IS?
  Nem. Mi a lakásod lelkét tervezzük meg, azt az alaprajzot, amire minden épül. Ha szeretnél a dizájnban segítséget kérni, keress fel egy lakberendezőt vagy egy belsőépítészt. Amennyiben exkluzív, mindenre kiterjedő, komplex belsőépítészeti szolgáltatást szeretnél, keresd fel oldalunkat a www.nakedhome.hu címen.
 • HÁNY ALAPRAJZI VERZIÓT KAPOK?
  Egyet és a legjobbat, amit egyszer még módosíthatsz. Bizonyos igények esetében előfordulhat, hogy több verziót is kapsz, például, ha később külön akarsz választani egy szobát és kifejezett kérésed, hogy nézzük meg a jövőbeli verziót is.
 • MILYEN FORMÁTUMBAN KAPOM MEG A TERVEKET?
  PDF fájlként küldjük el e-mailben.
 • FOGLALKOZTOK A GÉPÉSZETTEL IS?
  Tervezésnél figyelembe veszünk minden olyan gépészeti eszközt és csatlakozást, ami a belső elrendezést számottevően befolyásolhatja (pl. kazán, radiátor, konvektor, törölköző szárító, klíma beltéri egysége, kémény…stb.), de épületgépészeti tervezést nem vállalunk
 • FOGLALKOZTOK A VILLAMOSHÁLÓZATTAL IS?
  Nem, a szolgáltatásunkban nincs benne a világítástervezés, kapcsolás, konnektorok és egyéb erős- és gyengeáramú csatlakozások tervezése. A terven csak a háztartási gépeket, média eszközöket, álló- és asztali lámpákat tüntetjük fel.
 • ERKÉLY, TERASZ ÉS LOGGIA MEGTERVEZÉSÉT IS VÁLLALJÁTOK?"
  Nem.
 • MIKOR JÖTTÖK FELMÉRNI?
  A megrendelést követően telefonon egyeztetünk veled egy időpontot és amennyiben kifizetted a díjbekérő összegét, már indulunk is.
 • MENNYI IDEIG TART EGY FELMÉRÉS ÉS MIT MÉRTEK FEL?
  A lakóingatlan méretétől és bonyolultságától függ, de a kisebbek egy óra alatt megvannak, a nagyobbak maximum két óra. Felmérjük a falakat, nyílászárókat, vizes és gépészeti kiállásokat, valamint fotókat készítünk, amit a szerződés megszűnésekor törlünk.
 • MIKOR ÉLHETEK KIFOGÁSSAL A VÉGLEGES VERZIÓVAL KAPCSOLATBAN?
  Ha az általad írásban rögzített igények valamelyikére nem adtunk megoldást.
bottom of page