top of page
RÓLUNK

Az ALAPRAJZNEKED.HU-t Radnóthy Szabolcs és Mohari Máté (a KINOKI.STUDIO alapítói) azzal a céllal hívta életre 2020-ban, hogy javítson a magyar lakóingatlanok belső funkcionális elrendezésén, mert tapasztalataink szerint azok sok esetben nem szolgálják teljes mértékben annak lakóit: tele vannak kihasználatlan terekkel, rossz a berendezésük, feleslegesen termelnek plusz üzemeltetési költséget, és sokszor inkább csak akadályozzák az ember életét.

 

Egy lakberendező vagy belsőépítész bevonása az átalakításba hazai viszonylatban sokba kerül, mert ők rendszerint dizájnban is gondolkodnak – de mi a helyzet akkor, ha valaki csak egy jól funkcionáló, működő otthont akar, amiben minden bútornak, mosdónak és háztartási gépnek megvan a maga helye?

 

A válasz utáni kutakodás eredményeként hoztuk létre az ALAPRAJZNEKED.HU-t, amivel szélesebb körben szeretnénk elérhetővé tenni az ideális elrendezésű otthon megteremtését.

Célunk, hogy kis anyagi ráfordítással élhetőbb otthonokat teremtsünk és a kihasználatlan, vagy rosszul berendezett tereket visszaállítsuk a lakók szolgálatába.

otthonmag-alapozo-02.jpg
otthonmag-alapozo-01.jpg
OTTHON MAGAZIN

ALAPOZÓ

Állandó rovatunk az Otthon magazinban!

Hasznosabb, jobb és értékesebb:

alaprajz az életre szabva

otthon magazin 02
otthon magazin 01
OTTHON MAGAZIN

2021 JÚNIUS

Egy cikk rólunk az Otthon magazinban!

Ha kíváncsi vagy:

  • Hogyan lehet egy lakást otthonosan berendezni?

  • Mi az ideális alaprajz titka?

  • Kik vagyunk és miért csináljuk?

kapcsolat
_BKS5320.jpg
RADNÓTHY SZABOLCS

belsőépítész

Alapító, több, mint 10 éve tervez lakásokat a Nakedhome színeiben. Szívügyének tekinti a magyar lakóingatlanok belső elrendezésének fejlesztését és vallja, hogy a harmonikus terek pozitív hatással vannak a lélekre.

MOHARI MÁTÉ

belsőépítész

Alapító és a Nakedhome társalapítója, lassan 10 éve tervez különféle belsőtereket. A rendezvények világából érkezett, ezért kevés olyan megoldás van, amivel még nem találkozott. Mindig figyeli az újításokat és a jövőbe mutató technikai megoldásokat.

_BKS5371.jpg
BEA_2.jpg
KNERCZER BEA

belsőépítész

Intuitív, kísérletező és nem riad vissza a kihívásoktól. Megfigyel, befogad és hisz benne, hogy a funkció mellett a térnek lelke van, mely tükre az életnek.

bottom of page